Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg, Spotify playlister

#Musikmandag 79 – med årets julekalenderplayliste!

Glædelig december!

I anledning af, at vi er trådt ind i julemåneden har jeg (selvfølgelig) forberedt en julekalenderplayliste til jer, ligesom sidste år – og året før det. Jeg tilføjer et nyt nummer hver dag frem til jul, præcis ligesom hvis det var en julekalender, med de 24 sange som jeg syntes var årets bedste. Husk at følge playlisten så du får en notification når der er nye toner bag dagens ‘låge’ 🙂 De første to ligger allerede klar til dig her!

… Og fordi december er én af de bedste måneder til at give, glæde andre og hygge om hinanden, skal I selvfølgelig også forkæles lidt. Sammen med Spotify udlodder jeg derfor et halvt års Spotify Premium abonnement (wee!) til én heldig vinder. For at være med i lodtrækningen skal du skrive i kommentarfeltet hvilken sang som har været bedst, vigtigst, danseskyldigst eller måske endda skelsættende, og hvorfor. Måske den kan være til inspiration for min playliste! Jeg trækker lod d. 15. december.
Jeg glæder mig til at høre hvad der har lagt soundtrack til jeres 2013!
+ Husk også at man kan give gavekort til Spotify i julegave. Se mere her.
Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: