Musikmandag, Spotify playlister

#Musikmandag 80 – Det lytter jeg til lige nu

Det er ved at være aaaaaalt for længe siden, at jeg har skrevet et musikmandag-indlæg her på bloggen. Det skal vi lige have rettet op på, og jeg synes at vi skal starte med at tage udgangspunkt i min Sambefalinger-playliste, og nogle af de sange som udgør mit forårssoundtrack lige nu;


Future Islands har jeg skrevet om for nogle år siden, og nu er de så netop udkommet med et nyt – og helt suverænt – album. Alle sangene og melodierne derpå er gode, og det bliver med højeste sandsynlighed en af mine årsfavoritter, men det er især ‘Seasons (Waiting On You)’ som kører på repeat lige nu.


‘Fever’ passer perfekt til den fjollede forårsfeber (høhø) som er ved at ramme København. Hårdt. Og jeg er vild med det! Det er The Black Keys når de er bedst – og nu går jeg så bare og håber, at den nye udgivelse er lig med nogle festival optrædener til sommer.

Outfit (fedt navn til et band, ik?) er en hygge-elektronisk tilføjelse til playlisten. Deres album vokser på mig hver gang jeg lytter til det, jeg tror bestemt at de er værd at holde øje med. Prøv eventuelt at starte med, at give åbningsnummeret ‘Nothing Big’ et lyt.

‘Bridges’ er en af de smukkeste sange jeg har hørt i år. Der har været en laaaang musikalsk periode med følsomme mænd (hence Bon Iver, James Blake og James Vincent McMorrow) men nu er det altså damernes tur – så hvis du eksempelvis kan lide London Grammar og MS MR er jeg sikker på at du også vil elske Broods!

Og, så vil jeg også lige fremhæve Wild Beasts nye album Present Tense som er i samme liga som Future Islands. En af mine favoritter, lige i øjeblikket, og det er især den opløftende kærlighedssang ‘A Simple Beautiful Truth’ som er et af de bedste numre på albummet, synes jeg.

Alle sangene kan findes på min playliste her.
Rigtig glædelig musikmandag!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: