Musikmandag

#Musikmandag 86 – Tre sange der gør mig glad i vintermørket

Det er blevet så afsindigt svært, at stå op om morgenen – det føles mest af alt som om at det er nat hver gang jeg bevæger mig udenfor, for at tage til/hjem fra arbejde. Det kræver lidt ekstra pep på playlisterne, og jeg har især repeat på disse tre sange;
 

Josef Salvat faldt jeg pladask for, da jeg hørte hans cover af Rihannas ‘Diamonds’ – men ‘Open Season’ kan noget helt andet og mere opløftende. Han er fra Australien, og hans smørbløde vokal har allerede været opvarmning for Banks. Jeg tror, at man ser meget mere til ham næste år.
   
Denne her sang er med på soundtracket til ‘Girls’ – og faktisk derfra jeg kender den. Jeg ved ikke så meget om soul, men når jeg hører en god og længselsfuld melodi som denne her sætter den sig fast, og er især god på de grå søndage hvor det giver mig lyst til at danse rundt om mig selv i stuen, og skråle med.

Gabriel Rios har en stemme som smyger sig om de her dejlige og lidt naive toner med klap og pep. ‘Gold’ er det perfekte nummer at sætte på om morgenen, for en blød start.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

0 kommentarer

Hvad tænker du? Skriv det til mig!