Musikmandag

#musikmandag 93 – tre sange på repeat hos mig

15886478511_954285d1f7_b

Denne her lidt ‘skæve’ og dragende stemme tilhører Halsey. Hun minder mig en lille smule om Ellie Goulding, hun har blåt hår og er kun 20 år gammel. Og jeg er ret vild med hende! Hvis du kan lide hendes indiepoppede stil, skal du give hele hendes nye album BADLANDS et lyt 🙂

Jeg har også forelsket mig i det her sommervenlige fløjtenummer fra det (stadig) lidt hemmelige danske band Shy Shy Shy, som har de fineste vokaler. Det løfter mit humør helt op i skyerne, dem glæder jeg mig virkelig til at høre mere fra 🙂

JULIAS MOON er en af mine største guilty pleasures når det kommer til pop, men jeg kan simpelthen ikke sidde stille til det her! Det er godt at cykle på arbejde til, det er godt at træne til – og det er endnu bedre at danse til med alle sine veninder 😉

Alle sangene er også med på min playliste her.
Glædelig musikmandag!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

0 kommentarer

Hvad tænker du? Skriv det til mig!