Musikmandag

#musikmandag 95


Jeg har haft denne her sang fra danske Freja på hjernen, siden jeg hørte den i en taxa på vej til fest sidste weekend. Den kunne udgøre soundtracket til den perfekte ungdomsfilm, hvor sommeren gik lidt for stærkt og hovedpersonerne ikke får hinanden til sidst. Jeg er så vild med den, jeg ville ønske jeg kunne spole tiden tilbage til teenagehjerter og gymnasieforelskelse ♥


Engelske Ben Khan fortsætter lidt i samme spor, med det her nummer som jeg ville ønske jeg havde haft i mine ører hele sommeren (men som jeg først lige har opdaget). Jeg elsker hvordan melodien er helt synthet og peppy, sammen med hans længselsfulde vokal. Mmh. Guf i mine øregange.


Danske Maja & De Sarte Sjæle har lavet den fineste hjerte-smerte sang, der er som et lille naivt og simpelt digt hvor man får lyst til, at krølle teksten ud og trøste hvert eneste ord. Det er noget af det sødeste, på dansk, som jeg har hørt i rigtig lang tid.

Alle sangene kan findes på denne Spotify playliste. Glædelig musikmandag!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

0 kommentarer

Hvad tænker du? Skriv det til mig!

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.