Musikmandag

Musikmandag. På en tirsdag.

Indrømmet: Nogle sommerdage bliver jeg helt lalleglad og må sætte Lambada eller Peter André på. Men lige nu udgør de her albums mere eller mindre soundtracket til min rastløse sommerferie. Det er vidst en broget blanding af hvordan glade solskinsdage og indadvendte regnvejrstimer lyder:Tit og ofte finder jeg desuden inspiration til nye bands via Twitter – se selv her!
Hvad lytter I til lige nu – og afspejler det jeres humør?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.