Rejseeventyr

Nu skal jeg slappe af! (og til Paris)

Hej igen, blog, det er længe siden. Der er i mellemtiden sket dét, at jeg har fået færdiggjort mit speciale! Det blev en god én, på 146 sider. Jeg har stadigvæk ikke fået sovet helt igennem, jeg har ikke vasket tøj i to uger og jeg brødføder stadig mig selv på left-overs, men det er verdens største lettelse! Jeg har fået sovet, jeg har haft feber, jeg har spist, jeg har fået kvalme af det, jeg har været sygemeldt, jeg har indhentet alle serier som jeg var bagud med, og jeg er så småt ved at være ovenpå igen. Sikke en omgang.

Så nu er planen at jeg skal tilbage til en slags hverdag igen, selvom vi jo også har et mundtligt forsvar sidst i marts. Jeg er startet fuldtid på mit arbejde, og jeg er kommet til at lave alt for mange aftaler i forhold til, hvad mit speciale-jetlag finder acceptabelt. Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har følt så massiv en indre træthed før! Men hvor er det dejligt, at vi fik skrevet den færdig, så jeg nu også kan læse i bøger, som ikke er akademiske (denne her havde jeg tænkt mig), gå til frisøren (på lørdag), ned i træningscentret (hurtigst muligt), lytte til mine plader (hele tiden) og tage mig god tid om morgenen til at drikke min kaffe langsomt, og være sød ved mig selv med nogle gode cremer, hjemmelavet mad og ikke mindst en tur til Paris!

Vi tager afsted i eftermiddag, og er hjemme igen søndag. Så bare en smuttur til nogle croissanter, gåture, eftermiddagspauser og vindueskiggeri. Vi ses snart igen!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.