Fund

Om katte-sweaters, kravekjoler og vinterkapper.

Jeg har tidligere lavet en lille guide til shopping på nettet (jer der følger mig på Instagram har vidst godt luret, at det i perioder tager lidt overhånd med det dér netshopping…) og i dag bliver jeg nødt til at tilføje endnu en helt fantastisk webshop: Sheinside.com! Kender I den? Jeg opdagede i sidste uge da min veninde gjorde mig opmærksom på deres helt fantastiske udsalg af sweatshirts med dyremotiver, og hold lige dankortet tæt til kroppen, for det er galen-fisme-billigt.

Sidste efterår gik jeg og lurede længe efter en pæn kappe, og nu er jeg altså kommet til at trykke køb på denne her nedenfor. De andre ting er bare nogle favoritter som ligger lunt i svinget…

Skjorterne koster cirka 110,-, kjolerne fra 200 og opefter og sweaters for cirka 150 kroner. Kappen gav jeg 230 kroner for.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: