Festival

Roskilde Festival 2012.

Der har været lidt stille på bloggen, som der plejer at være i Roskilde-ugen. Det var tiltrængt, godt, ferie-agtigt, støvet, varmt, fugtigt, vådt, hårdt for fødderne, sjovt, mættende og fremfor alt skønt at være sammen med mine søde venner og kolleger. Uhm. Desværre turde jeg ikke have mit store kamera med, så alt dokumentation befinder sig på/fra min telefon. Meget uvant og ikke helt optimalt, synes jeg. Og hvorfor er det nu at man bliver overmodig og tror, at man kan tage verdens sejeste koncertbilleder med en iPhone?

Nå, men jeg fik krammet både Cloé og Michelle, jeg fik drukket farverige drinks, ondt i halsen, danset til mit pandehår svedte og set alt for lidt musik i forhold til planen fordi der var lidt-for-hyggeligt i backstagebaren. Jeg håber, at jer der var afsted også havde det godt og rart, fik lidt sol på næsetippen og ikke er alt for hårdt ramt nu af post-festival-sadness ♥


Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: