Festival

Roskilde Festival 2012.

Der har været lidt stille på bloggen, som der plejer at være i Roskilde-ugen. Det var tiltrængt, godt, ferie-agtigt, støvet, varmt, fugtigt, vådt, hårdt for fødderne, sjovt, mættende og fremfor alt skønt at være sammen med mine søde venner og kolleger. Uhm. Desværre turde jeg ikke have mit store kamera med, så alt dokumentation befinder sig på/fra min telefon. Meget uvant og ikke helt optimalt, synes jeg. Og hvorfor er det nu at man bliver overmodig og tror, at man kan tage verdens sejeste koncertbilleder med en iPhone?

Nå, men jeg fik krammet både Cloé og Michelle, jeg fik drukket farverige drinks, ondt i halsen, danset til mit pandehår svedte og set alt for lidt musik i forhold til planen fordi der var lidt-for-hyggeligt i backstagebaren. Jeg håber, at jer der var afsted også havde det godt og rart, fik lidt sol på næsetippen og ikke er alt for hårdt ramt nu af post-festival-sadness ♥


Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.