bagved bloggen

17021755_10154482525244010_5460127365154041336_nJeg startede min første blog da jeg var 15 år. Navnet var zammy.dk, og mine skriverier behandlede vigtige emner som gymnasiefester, drenge, shopping og hvad jeg lavede med mine veninder. Efter nogle år lukkede jeg bloggen ned, men ordene og skriverierne stoppede ikke, tværtimod, de blev ved med at boble i mit hovede – og kom i stedet ud på pænt papir og i tankestrømme, i worddokumenter, på fødselsdagskort og post-it’s i alle regnbuens farver. Jeg har altid elsket at formidle og fortælle  historier – og derfor valgte jeg i 2011, at give blogformatet en chance igen. Emnerne havde ikke ændret sig drastisk, men jeg var i mellemtiden blevet mere tegneglad og tanketumlende.

Det blev tambourinesam.dk min ventil for. Nu er jeg 32 år. En lille smule klogere, meget mere erfaren og stadig videnbegærlig og eventyrlysten. Bloggen har ændret sig undervejs, og er vokset op sammen med mig. Den startede som et portfolie, blev til en overvejende musikblog og rummer nu også massevis af rejseeventyr. Jeg bryder mig egentlig ikke om, at komme den ned i en bestemt kasse.

Engang drømte jeg om, at blive tøjdesigner og jeg forsøgte mig i 20’erne som både grafiker og iværksætter, historiefortæller, PR-assistent og praktikant – men jeg er allermest vild med den digitale sociale verden. Jeg blev færdig som cand.it fra IT Universitetet i 2014, på linjen for Digital Design & Kommunikation, hvor jeg selv sammensatte en specialisering i sociale medier. Mit afsluttende speciale handlede om den fysiske musiksamlings relevans i den nye medievirkelighed, og som kirsebærret ovenpå mit 12-tal fik jeg derefter fast job hos musikselskabet Universal Music Danmark, hvor jeg var ansvarlig for sociale medier.

I seks år arbejdede jeg dér med stort set alle danske bands og artister, målgrupper og demografier: Fra Medina til Michael Falch, fra Suspekt til Shaka Loveless, og senest Gulddreng. Udover adskillige sangtekster, lærte jeg at sammensætte indholdsplaner, koordinere indholdsproduktioner og rådgive strategisk til både musikere og managere. Og på den måde fik jeg skabt en karriere for mig selv, som jeg er utroligt stolt af, indenfor et område som stadig er ret nyt – og ikke havde været klart defineret af andre før mig på den arbejdsplads. Måske, jeg kan takke mine tidlige blogeventyr og digitale nysgerrighed for det. Jeg er nu ansat til klog, kreativ og online tankeleg som teamleder for TV 2 ZULU’s social media hold, hvor jeg bruger de fleste af mine timer i hverdagen.

Alt dette bærer min blog præg af, og hvis jeg kender mig selv ret, kan jeg nok ikke undgå at inddrage et par mixtapes, oplevelser, venindehistorier, festivaler, blondeskjorter, ideer og masser af fotografier.

Tak fordi du vil følge med!

Der er lukket for kommentarer.

Der er lukket for kommentarer.

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.