bagved bloggen

17021755_10154482525244010_5460127365154041336_nJeg startede min første blog da jeg var 15 år. Navnet var zammy.dk, og mine skriverier omhandlede vigtige emner som gymnasiefester, drenge, shopping og hvad jeg lavede med mine veninder. Nu er jeg 32, emnerne har ikke ændret sig drastisk, men i mellemtiden er jeg blevet mere tegneglad og tanketumlende. Det dér voksen, det er ikke lige mig. Endnu.

Jeg drømte engang om at blive tøjdesigner, og har forsøgt mig som både grafiker og iværksætter, historiefortæller, PR-assistent og praktikant – men nu er jeg vild med den digitale verden, hvor jeg både er en slags designer og konceptudvikler. Jeg blev nemlig færdig som cand.it fra IT Universitetet i 2014, på linjen for Digital Design & Kommunikation, hvor jeg har sammensat en specialisering i sociale medier. Mit speciale handlede om den fysiske musiksamlings relevans i den nye medievirkelighed, og jeg er nu ansat til klog, kreativ og online tankeleg som Head of Social Media på musikselskabet Universal Music Danmark, hvor jeg bruger de fleste af mine vågne timer.

Alt dette bærer min blog præg af, og hvis jeg kender mig selv ret, kan jeg nok ikke undgå at inddrage et par mixtapes, oplevelser, rejseeventyr, venindehistorier, festivaller, blondeskjorter, ideer og masser af fotografier.

Tak fordi du vil følge med!