bagved bloggen

sam2Jeg startede min første blog da jeg var 15 år. Navnet var zammy.dk, og mine skriverier omhandlede vigtige emner som gymnasiefester, drenge, shopping og hvad jeg lavede med mine veninder. Nu er jeg 30, emnerne har ikke ændret sig drastisk, men i mellemtiden er jeg blevet mere tegneglad og tanketumlende. Det dér voksen, det er ikke lige mig. Endnu.

Jeg drømte engang om at blive tøjdesigner, og har forsøgt mig som både grafiker og iværksætter, historiefortæller, PR-assistent og praktikant – men nu er jeg vild med den digitale verden, hvor jeg både er en slags designer og konceptudvikler. Jeg blev færdig som cand.it fra IT Universitetet i 2014, på linjen for Digital Design & Kommunikation, hvor jeg har sammensat en specialisering i sociale medier. Mit speciale handlede om den fysiske musiksamlings relevans i den nye medievirkelighed, og jeg er nu ansat til klog, kreativ og online tankeleg som Head of Sociale Media på musikselskabet Universal Music Danmark.

Alt dette bærer min blog præg af, og hvis jeg kender mig selv ret, kan jeg nok ikke undgå at inddrage et par mixtapes, oplevelser, rejseeventyr, venindehistorier, blondeskjorter, ideer og masser af fotografier. I supplerende biroller har vi katten Vega, samboen Mathilde, Mac’en og den stribede genbrugssofa på Nørrebro.

Tak fordi du vil følge med!