samarbejder

Jeg har samarbejdet med mange forskellige virksomheder over de sidste 8 år, og jeg er som udgangspunkt interesseret i at lave indhold for brands som freelancer – såfremt at jeg kan se en forbindelse og mening mellem brand og blog. Hvis du repræsenterer en virksomhed som kunne være interesseret i et samarbejde med min blog, er du velkommen til at kontakte mig. Her er et par eksempler på tidligere samarbejder og sponsorerede indlæg:

Spotify. Jeg har benyttet Spotify siden jeg startede bloggen i 2011, og i 2012 blev jeg tilbudt et fast samarbejde med dem. Min profil er verificeret med et lille blåt hak der betyder, at jeg er ‘tastemaker’ og at jeg får ekstra synlighed i klienten, og fx har adgang til at visualisere mine playlister. Jeg er den eneste blogger i Danmark som har denne type profil, og min following har netop ramt 6000. Derfor er Spotify naturligvis også en integreret del af alle mine musikindlæg.
 

 
Spillestedet Vega. Jeg har fra 2012 – 2014 haft et fast samarbejde med Vega, som er mit foretrukne spillested i København. De sponsorerede løbende koncertbilletter, og jeg udvalgte selv hvilke der blev udloddet i konkurrencer på bloggen. Se eksempler her, her og her.

 
 

 

northside

Northside Festival. Jeg udarbejdede en guide til festivalen i form af mine personlige anbefalinger i en håndtegnet step-by-step til deres musikprogram i 2014, for at varme deres følgere på sociale medier op til festivalen. De lavede desuden et interview med mig på deres website, og fik fantastisk respons på guiden på deres Facebook.

 
 
 

visitgermany

Visit Germany. Jeg blev sendt til fem tyske byer på fem dage, i forbindelse med en Instagram kampagne for Visit Germany. Opgaven gik ud på at formidle de fem udvalgte byer (Berlin, München, Düsseldorf, Köln og Hamborg) til en ung målgruppe, som ikke nødvendigvis opfattede Tyskland som en ‘fed’ rejsedestination. Jeg postede fem Instagrams dagligt med tips og sights på #GermanyRocks. Alle billederne blev indlæst på et kampagnesite (som desværre ikke findes mere) og jeg samlede desuden selv mine tips i to blogindlæg. Se mere her og her.

houseofmarley

House of Marley headphones. Sammen med en svensk blogger blev jeg fløjet til Newquay i Sydengland i tre dage, hvor brandet House of Marley var officiel sponsor ved Boardmasters Festival for musik og surfing. Vores opgave var, at formidle stemningen og atmosfæren omkring festivalen og høretelefonerne i personlig dagbogsform med egne ord og fotos. Se mine indlæg her og her. Turen blev fulgt op med en konkurrence på bloggen, hvor jeg udloddede to af deres produkter til mine læsere.

cph-jazz

Copenhagen Jazz Festival. Jeg gik på opdagelse i deres program i både 2012 og 2014, og sammensatte et par af mine personlige anbefalinger til jazz-festivalen, med henblik på at formidle den til et yngre publikum og nedbryde nogle potentielle fordomme. Mine to indlæg kan ses her og her.

 
 

 

canonCanon. Jeg har tidligere benyttet et Canon 550D, og modtog derfor et anmelder-eksemplar fra Canon af deres (dengang) helt nye, kompakte spejlrefleks kamera (Canon EOS M) som jeg bloggede om her – og igen her.

 

 

 

 

trailerparkTrailerpark Festival og Christian Hjelm. For at skabe fokus på det nye, danske album fra Christian Hjelm lavede vi et tværgående samarbejde, hvor man kunne vinde billetter til Trailerpark Festival (hvor han spillede koncert) ved at foreslå et dansksproget cover han skulle indspille. Valget faldt på Thomas Helmig. Se indlæggene her og her – samt resultatet her. Desuden skrev Soundvenue en artikel om samarbejdet.

 

 
vuelingVueling Airlines. Jeg blev fløjet til Málaga en weekend, hvor min opgave gik ud på at lave en cityguide til byen, for at promovere Vuelings nye flyrute dertil. Mit fokus var især, at udarbejde guiden til en yngre målgruppe med tips til hvad man kan lave, uden at bruge en formue. Det kom der to indlæg ud af som kan ses her og her.

 
 

 

rejsekortet

Rejsekortet. I forbindelse med lancering af Rejsekortet, fik jeg mulighed for at teste det; Jeg fik et kort der var godt fyldt op, og mulighed for at tage ud af byen til en valgfri destination med et par venner, og skrive om det i dagbogsform. Det blev til en forårstur i Dyrehaven og et lille indlæg som kan ses her.

 
 

 

cph-dox

CPH DOX. Jeg blev inviteret til åbningen, som jeg skrev et blogindlæg om her, hvorefter jeg dykkede ned i deres musik- og koncertprogram, og sammensatte mine personlige anbefalinger i to blogindlæg som kan ses her og her.

 

 
 
 

vesterbrofestival

Vesterbro Festival. Jeg var fast stamgæst på dét der engang hed Start Festival – senere Vesterbro Festival (som desværre ikke afvikles mere) – og derfor var det også et godt match, at indgå et samarbejde med dem. Det bestod af to indlæg: Ét hvor jeg udloddede billetter på en musikmandag, og kom samtidig med mine egne anbefalinger til musikprogrammet, og ét hvor jeg delte mine billeder og noget stemning derfra på bagkant af festivalen. Se kan ses her og her.

Der er lukket for kommentarer.

Der er lukket for kommentarer.

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.