Boligglimt, Kreative ideer

Se min stue, den er ny som…

Jeg har i lang tid gået og tænkt, at jeg gerne ville lave om i min stue. Ikke bare som i hænge-en-plakat-op-rykke-rundt-på-nogle-møbler-om, men sådan rigtigt om-om. Derfor har jeg brugt en god del af august måned på at jagte nye møbler til krejlerpris og rive det gamle tapet med Times Square ned, som faktisk var noget af det første jeg satte op dengang jeg flyttede ind for fem år siden. Hvis I har fulgt min blog i noget tid, kan I måske huske at det så sådan her ud:
 

Og nu – tadaaaaa! En helt ny væg akkompagneret af et ‘nyt’ rundt spisebord, som jeg altid har drømt om at eje. Måske er det mine italienske gener der har overtalt mig, men der er altså noget ekstra hyggeligt og socialt ved at spise sin middag omkring sådan en organisk og inkluderende form. Jeg fandt bordet på Den Blå Avis til små 300 kroner – og så fik jeg endda to tillægsplader med, så man kan sidde helt op til 12 personer omkring det! Den ternede dug gemmer jeg i nederste skuffe lidt endnu, til det helt rigtige tidspunkt byder sig.

På væggene har jeg endelig fået sat hylder op og hængt et lille stykke af Paris, Århus og Berlin i ramme. Dét var nok en af de ting som irriterede mig mest ved fototapetet af New York, selvom det bragte farver og dynamik ind i stuen, så kunne man ikke rigtig bruge dén væg til opbevaring eller udlevelse af uhelbredelig pyntesyge. Reolen i hjørnet er Linns, og de små fine æsker har jeg købt i Tiger for nogle uger siden. Nå ja, og du ser rigtigt, det er mine CDer som ligger i farveorden og sender mig bebrejdende blikke. Jeg nænner ikke, at sætte dem i kælderen!Plakaten med Arcade Fire har jeg fået på arbejdet, og det lyserøde Tivoliprogram i rammen ovre til venstre købte jeg for to kroner for halvandet år siden. Måske I kan huske det her blogindlæg? Min røde sofa (og katten) er stadig de samme som altid, og lampen er et ældre fund fra Den Blå Avis. Til gengæld fandt jeg det lille hvide bakkebord til 50 kroner på et loppemarked!

Den nye stue, aka voksen-stuen, skal snart fejres og indvies sådan rigtigt med et sofistikeret arrangement der skal indeholde ost og vin og mennesker om det runde bord. Måske også noget tapanade. Jeg er virkelig glad for resultatet, og jeg har glædet mig helt vildt til at vise den frem og invitere jer med indenfor! Jeg synes måske, at jeg stadig mangler at finde på en sej løsning med det der fjernsynsbord – alle mine film er røget i en gammel ølkasse i et af de hjørner man ikke kan se her, og så har jeg faktisk også sådan en palle til rådighed til et kreativt tiltag-to-come.

Nå ja, og for resten, så er murstensvæggen lavet af tapet…. Jeg har sat det op i samarbejde med et par ekstra hjælpende hænder, og det var faktisk ikke så svært som frygtet. Jeg synes umiddelbart selv, at det ligner en ægte, rå væg – og der er allerede adskillige som er blevet snydt 🙂 Hvad synes I?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: