Festival

Skanderborg Festival.

Det blev en meget kort fornøjelse i Skanderborg, men I skal ikke snydes for et par stemningsbilleder! Mine øjne og mit inderste stress-knudepunkt får det altid så gennemgodt af at se så meget grønt, så mange glade og udklædte mennesker, en klar stjernehimmel og duften af skov og Jylland. Uhm. Næste år, Bøgeskov, næste år. Og dét der med at gå glip af Blur er jeg ikke klar til at snakke om.


Nu skal jeg hjem og pakke, og så er det afsted til England i morgen tidlig.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.