Fotografi, Sponsoreret indlæg

Sommerens første finhedsweekend!

I lørdags skød Linn og jeg sommeren igang med en grillfest, og fyldte baggården op med en håndfuld gode venner og en hel masse mad! Det skal ligesom til, for at man kommer rigtigt igang synes jeg. Vi pyntede med en vimpel eller to, Linn havde bagt brød og vi smed alt fra pøller til bøffer, spyd og grøntsager på grillen med massevis af dip on the side, imens vi drak rosévin og fortalte historier og lærte hinanden at kende på kryds og tværs. Sommer er så dejligt!
 


Linn havde taget fine blomster i håret, vi grinte af anektoder om dobbelthager og vejret nåede lige akkurat at vende til perfekte solskinsgrader imens vi sad ved bænkene og fik (alt for meget) mad i vores sultne maver.
Der blev Instagrammet og efterfølgende fik vi spontant besøg af en lille sangkvartet, vidst nok dét man vil kalde et Barbershop-band, som imponerede os allesammen med et par numre a capella. Se videoen her. Da det blev mørkt og himmlstrøgene blev fugtige og faretruende rykkede vi ind i lejligheden, hvor vi spiste popcorn, snakkede, lyttede til musik og tegnede med kridt på vores store spisebord indtil det var på tide at tage videre på en Nørrebro-bar eller to.

Søndag var det Sankt Hans, og så var der en venindepige som skulle sendes til New York med kram, børnechampagne, lidt ekstra hygge on top og selvfølgelig endnu mere god mad i maven. Så vi grillede igen! Denne gang et par left-overs og lidt til, i en ny gård og med en anden konstellation af ligeså søde mennesker, og så tilføjede vi også lige skumfiduser og en New York City-kage i dagens anledning.


Pludselig kom der en regnbue på besøg, og aftenhimlen skiftede outfit til sine pæneste søndagsfarver. Vi cyklede i samlet flok ned til Dronning Louises Bro hvor vi så bålet, og jeg havde blomsterkrans i håret og den dér helt rigtige varme træthedsfornemmelse i kinderne. Det var sommerens første finhedsweekend, og jeg kan slet ikke vente på alle dem som vi har i sigte! Sikke nogle dejlige dage.
Dette indlæg er sponsoreret af Lahme.

Previous Post Next Post

Der er mere fra samme hylde her: