Festival

SPOT Festival.

Jeg er hjemme på Nørrebro efter en jysk weekend fyldt til randen med musik og inspirerende mennesker. Og masser af parisertoasts i en centralt liggende lejlighed. Jeg var afsted med banden fra Catching Paper Planes, og søvn har i den grad været en nedprioritering på programmet. Jeg fik ikke set alle de planlagte koncerter, men nåede da forbi 4 Guys From the Future, Vinnie Who, Tako Lako, Helsinki Poetry, Treefight For Sunlight, CallMeKat & Erika Spring, jj og Alcoholic Faith Mission.

Til gengæld behjalp det grå armbånd og det laminerede navneskilt til mange spændende samtaler, måltider, seminarer, ros, udvekslinger af visitkort, feedback og selvfølgelig hjælp med at afvikle koncerten med Raised Among Wolves, som er vores nyeste samarbejdsnavn i papirsflyver-projektet. I husker måske blogindlægget om plakaten?Koncerten gik, kort sagt, over alt forventning med fuld sal og stående klapsalver. Jeg var dybt imponeret over de syv ulvedrenge, og deres eventyrlige univers med dragter, klokkespil, trompet og historiefortællende backdrop – og jeg kan kun anbefale dem på varmeste, fineste vis!

Jeg er stadig ikke helt udhvilet, min krop er øm og de mange indtryk har endnu ikke lagt sig, så jeg vil lade resten af indlægget fortælle sig selv med følgende fotos, som  Playground Music  for resten har brugt nogle af på deres blog. Sejt!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: