Spotify playlister, Video

Hej-hej til Spotify!

Alle snakker om det. Hvorfor? Fordi Spotify er en ny måde at høre og opleve musik på: Det er socialt, det er nemt, det er gratis – og bedst af alt – nu er det tilgængeligt i Danmark!

Sikke en salgstale. Det skyldes nok, at jeg har arbejdet rigtig meget med Spotify hos Universal her på det sidste (alt fra playlister til banners og nyhedsbreve) og af samme grund har jeg også glædet mig mega-meget(!) til i dag. Her er lige Spotify’s fine-fine introvideo fra den amerikanske launch i juli – bare  for at piske en lille stemning op!(!!!)

Som sagt er Spotify ret nemt at komme igang med: Der findes downloads til både PC, Mac og smartphone lige her, og det kræver blot et Facebook-login. På den måde kan man dele sin musiksmag direkte med sine venner (og omvendt), lave playlister, få anbefalinger og måske endda opdage nye bands og sange. Findes der noget bedre?

Når man først er logget ind, er det bare at gå på opdagelse i det uendeligt store musikbibliotek. Det kan også ske, at man ikke rigtig ved hvor man skal starte, eller bliver så overvældet at man glemmer hvad man kan lide, og i sådan et tilfælde kan jeg anbefale at starte med nogle af playlisterne på Digster.dk. De er gratis, og virker for resten også med Wimp og TDC Play. Man må også (altid!) hjertens gerne besøge min profil og subscribe til nogle af mine playlister.

Jeg har været så heldig, at have haft en svensk account i snart ni måneder, og ville slet ikke kunne undvære det nu, på hverken min computer eller iPhone. Jeg er vild med Spotify fordi det både er sjovt og socialt – præcis ligesom musik (efter min mening) bør være 🙂 Hvis du beslutter dig for at prøve Spotify, så lad mig endelig vide hvad dit brugernavn er, for jeg er altid nysgerrig på andres musik.

God fornøjelse og happy listening!

Previous Post Next Post

Der er mere fra samme hylde her: