Rejseeventyr

Springbreak!

De sidste ti dage har mit udsyn set sådan her ud. Intenst. Derfor er alt andet blevet tilsidesat. Jeg har nemlig skrevet på en 25-siders eksamensopgave i et fag der hedder ‘Digital Culture & Society’ for at indhente de ECTS point jeg mangler for at jeg kan skrive speciale;
 

Jeg har skrevet om hvordan den traditionelle forståelse af ejerskab (som noget fysisk) er ved at forsvinde, i takt med at alting bliver digitalt – og hvordan musik i højere grad bliver en ‘adgang’ fremfor et fysisk objekt man ejer. Kort sagt. Og så skete det her; Jeg blev færdig! Hurra! Kæmpe lettelse hos pigen der burde være blevet kandidat i marts. Men, ingen stress, nu tager jeg den med fornyet kampgejst i efteråret. YES YES. YES !!

Men først har jeg pakket mit kamera og mine solbriller i rygsækken sammen med de andre nødvendigheder. Jeg er nemlig taget til Barcelona, fordi jeg for flere måneder siden købte billet til Primavera Festival. Jeg er meget glad og synes faktisk at min timing er sublim! Jeg skal nok sende virtuelle postkort.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: