Rejseeventyr

Springbreak!

De sidste ti dage har mit udsyn set sådan her ud. Intenst. Derfor er alt andet blevet tilsidesat. Jeg har nemlig skrevet på en 25-siders eksamensopgave i et fag der hedder ‘Digital Culture & Society’ for at indhente de ECTS point jeg mangler for at jeg kan skrive speciale;
 

Jeg har skrevet om hvordan den traditionelle forståelse af ejerskab (som noget fysisk) er ved at forsvinde, i takt med at alting bliver digitalt – og hvordan musik i højere grad bliver en ‘adgang’ fremfor et fysisk objekt man ejer. Kort sagt. Og så skete det her; Jeg blev færdig! Hurra! Kæmpe lettelse hos pigen der burde være blevet kandidat i marts. Men, ingen stress, nu tager jeg den med fornyet kampgejst i efteråret. YES YES. YES !!

Men først har jeg pakket mit kamera og mine solbriller i rygsækken sammen med de andre nødvendigheder. Jeg er nemlig taget til Barcelona, fordi jeg for flere måneder siden købte billet til Primavera Festival. Jeg er meget glad og synes faktisk at min timing er sublim! Jeg skal nok sende virtuelle postkort.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.