Rejseeventyr, Sponsoreret indlæg

Tyskland rundt: Berlin og München.

Jeg er hjemme igen fra min tur rundt i Tyskland! Visit Germany’s rejseblog er stadig igang med at blive stablet på benene, og der er et hold af andre bloggere som skal afsted i næste uge og bidrage med mere indhold, så jeg tror lige at jeg venter med at give jer linket til alt er samlet dér. Men, i hvert fald, så har jeg taget en masse fotos til min egen blog også – og dem skal I ikke snydes for.

Mit første stop på turen var i sommerlune Berlin, som tog imod mig med åbne arme og blå himmel. Jeg gjorde et hurtigt obligatorisk visit i en af genbrugsbutikkerne, hvorefter jeg tog ud for at se Barbie’s Dreamhouse Experience med cirka 10 hvinende og turbo-løbende tøser, hvis alder svarede til en tredjedel af min. Men det var ok. Vi kunne identificere os med hinanden. Min dag sluttede af med middag med en af mine gode Berlin-residerende venner, spontane øl ved vandet i Kreutzberg og en lille bar-crawl med en anden ny musikglad ven, som jeg fik på Primavera Festival.

Jeg sov kun to-tre timer før vi fløj videre til München (dumt) som var en meget ren, grøn og pæn by med brede fortorve, cykler, mænd i blazere og damer i pressefoldede bukser. Jeg startede med at tage turist-ruten igennem centrum, for at finde kaffe og wifi, og på min tur så jeg domkirken og ‘Schrannenhalle’ (en slags torvehaller med grønt, olier, brød, delikatesser og lignende) samt Viktualienmarkt som også var alt fra blomster- til øl/madboder. Jeg opdagede ved et tilfælde endnu en fin genbrugsbutik, og derefter overgav jeg mig til græsplænen og de rislende (kunstige) vandfald i Englischer Garten. Hele området omkring Türkenstr. var fyldt med sjove og hyggelige caféer, men jeg belønnede mig selv med en burger på Hans Im Glück da jeg var færdig med at genoplade, og studere andefamilier, egern og balloner i parken.
 


Fortsættelse følger med Düsseldorf, Köln og Hamborg 🙂

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.