Rejseeventyr, Sponsoreret indlæg

Tyskland rundt: Düsseldorf, Köln og Hamborg.

Efter en dag i München gik turen meget tidligt til Düsseldorf, der på trods af ballonvelkomst og airtrain i lufthavnen, slog mig som en ret kedelig by. Ni timer skulle fordrives, og udover transporttiden blev de brugt i butikker og nær vandet ved Kö-park, som bød på skyggepauser og sommerdufte. Derudover hjalp foursquare mig med at finde den sødeste café, med navn og logo i bedste tatovørstil, og en lang gåtur igennem centrum og Altstadt hjalp også på behovet for farveindtryk.


Tyve minutters togtur senere befandt jeg mig over hustagene i sommerlune Köln, som overraskede mine uvidende fordomme med skæve sidegader, grafittimalede vægge og charmerende gemmesteder. En gåtur i det Belgiske kvarter, hvor jeg boede, berigede min aften med selvstændige og vimpelpyntede butikker, barbershops, rodede caféer, frozen yoghurt, snaksagelige tjenere og udendørsservering, så jeg ikke kunne dy mig for at sammenligne byen med Berlin. Dér skal jeg helt sikkert tilbage med et par venner under armen.


Den efterfølgende dag tilbragte jeg i selvsamme område, hvor jeg stødte på pæne husmure, en elskværdig müsli-café, en ballonbutik og massevis af flora og farvekaos i gadebilledet – lige som jeg bedst kan lide det! Folk drak deres søndagskaffe imellem træer og nedslåede parasoler, og så nåede jeg også lige akkurat at se Kölns domkirke, før jeg tog et tog videre til Hamborg.Mit hotelværelse i Hamborg var et af de bedste, jeg nogensinde har boet på. Og selvom det var svært fristende med en stay-in aften, så gik jeg alligevel ud og spiste vietnamesisk og studerede svaner og tysk solnedgang – nok mest fordi at trætheden overmandede mig, og jeg ikke rigtig vidste, hvor jeg skulle begive mig hen i den femte og sidste by. Jeg ville egentlig gerne have haft længere tid i Hamborg, for min søndag gik mest med skuffelse over lukkede butikker, men jeg nåede at opdage det fantastiske alternative farvelade-hood Karolinenviertel, og en håndfuld gode kaffebarer efterfulgt af en gåtur langs industrihavnen, som blev prydet med sommerforelskede kærlighedslåse.

Nåja, og så endte jeg midt i et motorcykeltræf, hvilket ikke burde komme som en overraskelse for nogen da det typisk er den slags der sker for mig.


Alle stederne fra min tur rundt i Tyskland kan du selvfølgelig finde på foursquare, og så er de selvfølgelig også blevet samlet hos Visit Germany som jeg har lavet hele projektet i samarbejde med.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.