Sponsoreret indlæg

Tyvstart på CPH:DOX.

I går var jeg i Koncerthuset til en lille tyvstarter på CPH:DOX. Der var nemlig Skandinavisk premiere på musikfilmen ‘Shut Up And Play The Hits’ om LCD Soundsystem’s sidste døgn.Jeg synes virkelig at årets koncert- og musikprogram på DOX er massivt(!) godt med bl.a. Animal Collective, Dirty Beaches, Ice Cream Cathedral og Teitur. Dét skriver jeg mere om når vi nærmer os (1-11. nov) sammen med anbefalinger til de mange gode musikfilm – heriblandt Efterklangs ‘The Ghost of Piramida’ som jeg storglæder mig til.


‘Shut Up And Plat The Hits’ blev vist på storskærm med fuld skrue på volumen så jeg nærmest troede, at jeg var til selve koncerten i Madison Square Garden under filmens lange koncertsekvenser. Jeg var i hvert fald ved at rejse mig og danse og klappe og huje flere gange.


Efter filmen skulle vi i baren, hurtigt, for lige at lande ovenpå filmens meget følsomme og søde slutning.Og så kom James Murphy og mixede toner for vores trængende dansefødder. Det var en dejlig aften med mange velkendte ansigter, og ‘Shut Up And Play The Hits’ var overall god, godt klippet og en visuelt pæn skildring af slutningen på LCD Soundsystem. Man kommer med en snert ind bagved personen James Murphy, og er med når han barberer sig på sit badeværelse, går tur med sin hund i ucharmerende nattøj og brygger kaffe på sin elskede espresso-maskine. Meget civilt. Dét kunne jeg til gengæld godt have brugt mere af, da det næsten mere var en koncertfilm end en dokumentar i det store hele. For god ordens skyld får I lige traileren, og så må I endelig fortælle mig hvad I synes når/hvis I skal se den!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.