Fotografi

Weekend.

Den var god. Den var fin. Den var under dynen. Den var kold at cykle i. Den var med mad og kager og bobler. Den var med spil, pølsehorn, balloner og venner. Den var også med kolleger og kødby, nye Facebookvenner og komplimenter kl. halv 5 om morgenen som man ikke kunne tackle. I dag er den med snesøndag, trætte øjne og mental forberedelse på semesterstart i morgen. Hvad har du lavet?
Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.