OPLÆG & WORKSHOPS

Jeg har siddet i paneldebatter hos Gimle Sound-tjek og på SPOT Festival, samt holdt oplæg, kurser og workshops hos bl.a. Dansk Musiker Forbund/ARTLAB, Koda, til Social Media Week, på SPOT Festival samt for studerende til bl.a. Dansk Markedsføring Studerende og Unge Kommunikatører.

Min vinkel har altid været markedsføring via sociale medier, og jeg benytter mig altid af egne cases i mine oplæg – fx hvordan vi skabte en social media strategi for Gulddreng. Herunder har jeg forsøgt at samle et par referencer på oplæg og kurser, som jeg har stået for eller været involveret i.

“Jeg har ved flere lejligheder benyttet Samantha som oplægsholder om brugen af sociale medier og content marketing indenfor musik. Samantha besidder en stor viden og masser af relevant og lavpraktisk erfaring med musik og digitale medier. Hun formidler sin viden godt og indlevende og mine kursister – der typisk har været DIY-musikere – er gået hjem fra Samanthas oplæg med nye ideer, viden og inspiration til et indsatsområde der er uhyre vigtigt, men også ofte uoverskueligt og svært at gå til.”
– Torben Eik Jacobsen (Direktør, Tempi).