BLOGGING

Fra 2011 – 2021 skrev jeg ugentlig på min personlige musikblog, “tambourinesam”, som jeg selv designede og kodede med bl.a. HTML, CSS, WordPress, Photoshop og håndtegnede illustrationer. Omdrejningspunktet var musikanbefalinger og playlister – krydret med festivalguides, rejseguides og personlige historier. Jeg havde 10.000+ månedlige besøgende, og min blog blev omtalt i bl.a. Femina, Soundvenue, Alt For Damerne, i P3 og på Elektronista.dk.

En af de vigtigste læringer, jeg gjorde mig med min blog, var bl.a. at arbejde med brand-partnerskaber og sponsoreret indhold. På de ti år, jeg drev bloggen, lavede jeg bl.a. samarbejder med Spotify, Spillestedet Vega, Vesterbro Festival, Trailerpark Festival, Copenhagen Jazz Festival, CPH:DOX, Vueling Airlines, BOSE Audio, Canon og Visit Germany. Herunder følger nogle udvalgte eksempler på blogposts, samarbejder og omtaler.

#MUSIKMANDAG

Som én af de første musikblogs i Danmark, lavede jeg en digital integration imellem bloggen og mine egne online playlister – heriblandt #musikmandag med anbefalinger hver mandag. Jeg indgik i et officielt samarbejde med det danske Spotify som ‘tastemaker’, og derfor har jeg (stadig) en verificeret profil, hvor mine playlister hostes.

Derudover var mit #musikmandag-format helt oplagt til at indgå samarbejder med fx Spillestedet Vega, og diverse danske bands, om at fremhæve dem på bloggen og fx udlodde koncertbilletter om mandagen. Herunder et par eksempler: